Carregant. Un moment si us plau ...
search

Tic Tac passa la vida, passen les hores, viu la vida

Claudia Quintana
Autoretrat
@claudiaquintanafoto

Així són els Tic Tacs de la vida, alguns neixen i moren al mateix pis i altres s´exporten a llocs desconeguts. Sembla que tots volguessim venir a aquesta ciutat per trobar un tresor perdut, la bateria de les seves vides, algun Tic Tac.

Jo sóc un relotge misteriós, no soc ni pobre ni ric, no tinc oblidat ningú i tornaré al lloc on el sol em va veure néixer. Portaré en les meves agulles bateries carregades i posaré als rellotges adults esperances de segons, minuts i hores.

Así son los Tic Tacs de la vida, algunos nacen y mueren en el mismo piso y otros se exportan a lugares desconocidos. Parece que todos quisiéramos venir a esta ciudad para encontrar un tesoro perdido, la batería de sus vidas, algún Tic Tac.

Yo soy un reloj misterioso, no soy ni pobre ni rico, no tengo olvidado a nadie y volveré al lugar donde el sol me vio nacer. Llevaré en mis agujas baterías cargadas y pondré a los relojes adultos esperanzas de segundos, minutos y horas.

Així són els Tic Tacs de la vida, alguns neixen i moren al mateix pis i altres s´exporten a llocs desconeguts. Sembla que tots volguessim venir a aquesta ciutat per trobar un tresor perdut, la bateria de les seves vides, algun Tic Tac. Jo sóc un relotge misteriós, no soc ni pobre ni ric, no tinc oblidat ningú i tornaré al lloc on el sol em va veure néixer. Portaré en les meves agulles bateries carregades i posaré als rellotges adults esperances de segons, minuts i hores
Story Details Details Like 2

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url