Carregant. Un moment si us plau ...
search

Aprenent a respirar

Fotografies: Felipe Garibello
Existeixen viatges que signifiquen un abans i un després. Des de diferents perspectives, aquestes experiències, siguin fotogràfiques o no, enriqueixen i aporten experiència. Allò que ens permet despertar un dia darrere l’altre i continuar sense por, o amb menys del normal, el tràfec de la vida.
Polònia va significar un abans i un després en la meva vida com a fotògraf. APRENENT A RESPIRAR pretén compartir aquest punt de separació que vaig tenir de la meva visió del món. En aquest viatge vaig aprendre a observar amb un altre ritme el dia a dia. Va significar un abans i un després en la meva existència fotogràfica.
Vaig aprendre a respirar.

Details

imatgedescription

Categories

Tags

Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Story Details Details Thumbnails Thumbnails Like 7

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url