Carregant. Un moment si us plau ...
search

Aprenent a respirar

Fotografies: Felipe Garibello
Existeixen viatges que signifiquen un abans i un després. Des de diferents perspectives, aquestes experiències, siguin fotogràfiques o no, enriqueixen i aporten experiència. Allò que ens permet despertar un dia darrere l’altre i continuar sense por, o amb menys del normal, el tràfec de la vida.
Polònia va significar un abans i un després en la meva vida com a fotògraf. APRENENT A RESPIRAR pretén compartir aquest punt de separació que vaig tenir de la meva visió del món. En aquest viatge vaig aprendre a observar amb un altre ritme el dia a dia. Va significar un abans i un després en la meva existència fotogràfica.
Vaig aprendre a respirar.
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Selected
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Select
Story Details Details Thumbnails Thumbnails Like 8

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url